Hjärtstartare – snart på Skipås!

Skipås Byalag har sökt och fått ett beviljat bidrag på 25 tkr från Falkenbergs Sparbank – Framtidsbanken till att köpa in en hjärtstartare! Vi är väldigt tacksamma att Falkenbergs Sparbank skänker oss denna gåva så att vi kan köpa in en livsviktig pryl till vår by.Styrelsen har påbörjat inköpet av en lämplig hjärtstartare och en tillhörande förvaringsbox. Exakt var den kommer placeras inte klar, men någonstans i anslutning till Anläggningen. I samma veva som hjärtstartaren placeras ut kommer Skipås Byalag arrangera utbildning i HLR med hjärtstartarare. En viktigt kunskap som man önskar alla kunde.


Mer information om när hjärtstartaren är på plats och utbildning kommer.

Läs mer och titta på filmen om hjärtstartare här: https://www.hlr.nu/om-hjartstartare-2/


Falkenbergs Sparbank har hjälpt oss tidigare med bidrag. Under 2021 fick Skipås Byalag ett bidrag på 30 tkr för att etablera ett utegym och i december 2022 fick vi ytterligare ett bidrag på 25 tkr. Den gången för att bygga en innebandyplan på den gamla tennisbanan.

Stort tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait