Grannsamverkan + Utegym + Poolen

Kära medlemmar i GA1, GA2 och i Byalaget,

– Byalaget organiserar nu om Grannsamverkan och lägger den under Stöldskyddsföreningen där man laddar ner SSFs app och anmäler sig till ”Grannsamverkan Skipås”. Läs mer om nyheten på https://www.skipas.se/2022/07/03/grannsamverkan-nu-som-app/

– De flesta vet att Byalaget gjort en större investering i ett utegym som finansierats bland annat av Falkenbergs sparbank och Framtidsbanken, men visste du att gymet, inklusive cornhole och en boulebana, redan smygöppnat? Ta dig till Anläggningen och kom i form. Även pingisbordet som inköptes förra året är tillgängligt för spel.

– Poolen har fungerat mycket bra i år. Problemen med luft i cirkulationspumpen och med igensättningen av filter tycks ha försvunnit tack vare bytet till nya sandfilter. Också härligt att omklädningsrummen har öppnat igen efter pandemin så att man kan byta om, duscha och basta i samband med badet. De enda problem vi sett är lite skadegörelse i herrbastun och att någon knyckt poolgivaren, som fortfarande skickar data men befinner sig på land någonstans.
Tack alla intendenter och städare för det fantastiska arbete ni gör.

Soliga hälsningar
/Skipås Byalag och Skipås samfällighetsförenings styrelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait