Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Cykelfest i Steninge, Skipås och Stensjö

september 14 @ 16:00 - 23:30

Boka in 14 september för cykelfest i Skipås, Steninge och Stensjö med omnejd!


Du kommer att äta en komplett 3-rättersmiddag under kvällen, hemma hos olika par och med nya gäster vid varje måltid. Du kommer att bli bjuden på två av rätterna och får bjuda två-tre hemliga par på en rätt. Eftersom det är en cykelfest är det naturligtvis cykel som är kvällens fortskaffningsmedel. Denna aktivitet riktar sig till vuxna par.

Cykelfesten går ut på att cykla parvis från bord till bord och lära känna varandra i byn. Under kvällen kommer ni att äta förrätt, huvudrätt och efterrätt på olika platser med olika sällskap. Senast en vecka innan festen får alla par två eller tre kuvert i brevlådan. Kuvert 1 kan öppnas genast. Det innehåller vilken rätt ni ska laga och bjuda på hemma hos er. Antalet gäster kan variera mellan 6-8 personer. Det ska inte vara någon uppvisning i den högre kokkonsten, hellre snabbt och enkelt så att ni har tid att umgås med era gäster. Redan klockan 16 ska ni vara på plats vid första anhalt för att bjuda eller bli bjuden på förrätt. 

Kuvert 2 och 3 är förseglade och innehåller tider och plats för de platser där ni ska äta de rätter som ni själv inte står för. Kuverten öppnas vid angivet klockslag, det är en del av spänningen.
Klockan 22.30 samlas alla på Skipås anläggning där det bjuds på bubbel och annan dryck.

Anmäl dig nu – först till kvarn gäller!
Anmäl dig här: Cykelfest 2024. Efter anmälan ska ni betala in 300 kr/per par till byalagets swish 123 53 94 176 eller BG-nr. 149-5464. Du får en bekräftelse via mail när din anmälan har registrerats på kontot. Anmälan är bindande. 

Hoppas att vi ses!

Detaljer

Datum:
september 14
Tid:
16:00 - 23:30

Arrangör

Skipås Byalag
E-post
byalaget@skipas.se

Plats

Skipås Anläggning
Bergvägen 1
STENINGE, Skipås 30572 Sverige
+ Google Map

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait